zenicaonline@gmail.com

Fantastična ponuda: Odigraj prvi tiket i Meridian te časti bonusom

 

Meridian časti za prvi odigran tiket! I to bonusom do 40 KM! Uplati prvi depozit, iskoristi ga za odigravanje tiketa i Meridian će ti dodati još toliko na bonus račun.

Iskoristi bonus za klađenje na sport na uživo ili standardnom klađenju, na brojeve… Opcija je, zaista, mnogo! Registruj se na OVOM LINKU ili direktno na sajtu meridianbet.ba i ostvaruješ pravo na bonus do 40 KM! Bez obzira na to da li će tvoj prvi tiket biti dobitan ili gubitan, tebe bonus čeka! Ne gubi vrijeme, odmah si na dobitku!

KLADI SE BEZ PROVIZIJE I POREZA!

Meridian nema uplatno mjesto u tvom gradu? To nije problem, jer se na sajtu meridianbet.ba kladiš BEZ PROVIZIJE I POREZA iz bilo kojeg dijela BiH, a novac, brzo i jednostavno, možeš da isplatiš na svoj bankovni račun! Kako bi uplata na keš račun bila što lakša, tu su Kliker i xBon, a na svaku uplatu ovim vaučerima  Meridian ti poklanja 5% bonusa!

Kupi ih na jednom od 5.000 prodajnih mjesta u BiH, uloguj se na svoj nalog, prati upute i novac za klađenje je spreman! Bez provizije i dodatnih troškova- iz bilo kojeg dijela BiH!

Registruj se na meridianbet.ba, gdje te čekaju najbolje kvote, sjajni bonusi i promocije koje ti donose vrijedne nagrade! Uživaj u ponudi, dostupnoj na desktop verziji, android i iOS mobilnim aplikacijama!

VIDEO

 

About the Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: