zenicaonline@gmail.com

MULTIPLEX EKRAN NAJAVA: Film o uroti i osveti, nastavak akcionog hita iz 2014. godine “PRAVEDNIK 2” i poučna animirana avantura “BIJELI OČNJAK” od 16. augusta na program Multiplexa Ekran Zenica

 

PRAVEDNIK 2 (THE EQUALIZER 2)

Nastavak filmskog hita The Equalizer iz 2014. godine – film o uroti i osveti. Nakon prvog „Pravednika“ (2014.) u kojem smo upoznali Roberta McCalla (Denzel Washington), bivšeg pripadnika specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru što mu na kraju nije pošlo za rukom, u nastavku „Pravednik 2“ Robert McCall (Denzel Washington) nastavlja raditi ono što najbolje zna – boriti se za pravdu i spašavati one kojima je potrebna pomoć. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik (Denzel Washington) upušta se u osvetu. Tijekom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubojicama a možda čak i sebi ravnima. Ali Robertu McCallu strahje nepoznanica. On rješava probleme koje slabiji ne mogu sami riješiti jer on je – Pravednik.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:00, 20:30 i 21:30 sati
 

Trailer filma “Pravednik 2” možete pogledati na linku:

BIJELI OČNJAK (WHITE FANG) 

Prema kultnoj knjizi Jacka Londona, priču o Bijelom očnjaku ekranizirao je dobitnik nagrade Oscar® Alexandre Espigares. Zlatna groznica krajem 19. stoljeća zahvatila je Aljasku. Film prati priču dječaka koji traži svoga oca koji je nestao tijekom potrage za zlatom. Dječak usput upoznaje srodnu dušu koja će mu zauvijek promijeniti život – veličanstvenog mješanca vuka i psa imena Bijeli očnjak. Osim pripitomljavanja vuka i divljine oko sebe, dječak će u sebi morati pronaći dovoljno hrabrosti da pobijedi svoje strahove i postane pravi muškarac u ovoj spektakularnoj avanturi!

Termini prikazivanja svaki dan od: 17:30 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 11:00, 13:00, 15:00 i 17:30 sati

 

Trailer filma “Bijeli očnjak” možete pogledati na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=Q1w8OfdwfYQ

EKRAN PR TEAM 
www.multiplexekran.ba

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: