zenicaonline@gmail.com

Telemach generalni pokrovitelj javnog dočeka 2018. godine u Zenici

 

Zeničani će 2018. godinu  dočekati na Trgu Alije Izetbegovića i to u okviru specijalnog novogodišnjeg programa, koji će trajati punih 12 sati. Građane Zenice pjesmom će u 2018. godinu uvesti popularna grupa „Miligram“, a generalni pokrovitelj ovog eventa u Zenici je kompanija Telemach.

„Čast nam je što smo pomogli organizaciju dočeka Nove godine u Zenici. To će biti spektakularan doček, pod nazivom Telemach 100%, kakav ovaj grad i okolina do sada nisu doživjeli. Građane Zenice, ali i sve druge goste, zabavljati će najznačajnija imena u svijetu muzike Balkana, te nam je zbog toga još važnije što smo uzeli aktivno učešće u organizaciji dočeka novogodišnje večeri u Zenici“ – kazao je Kenan Đonko, direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga kompanije Telemach,
koja će na Trgu Alije Izetbegovića ujedno obezbijediti tehničke preduslove  za prenos i emitovanje uživo dočeka Nove godine na RTV Zenica i za vrijeme proslave svim posjetiocima uručiti  prigodne poklone.

Iz Gradske Uprave Zenica navode da bez društveno odgovornih kompanija, organizacija javnog dočeka u Zenici ne bi bila moguća.

„Ne bismo bili u mogućnosti organizovati spektakularan doček Nove godine bez podrške Telemacha. Zeničani zaslužuju dobru zabavu na otvorenom, a Telemach je nesebično pomogao našim nastojanjima da grad Zenica bude postavljen na mapu gradova koji će imati atraktivan javni doček Nove godine – istakao je Armin Mujkić, konsultant gradonačelnika Zenice.

Nandino Škrbić, direktor RTV Zenica, koja je organizator novogodišnje večeri kaže  pripreme protiču u najboljem redu.

„Kao organizator sam najsretniji čovjek na svijetu. Smatram da će koncert „Miligrama“ u Zenici  31. decembra biti događaj za pamćenje. Zahvaljujući kompanijama velikog srca, Zeničani će uživati u najboljoj zabavi u zemlji „– istakao je Nandino Škrbić. 

About the Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: