zenicaonline@gmail.com

Nemilosrdna komedija „The Books Of Knjige: Slučajevi pravde“ stiže u Zenicu!

 
 
Crnogorski humoristički sastav „The Books Of Knjige“ spremio je žestoku komediju, u kojoj nema kompromisa i praštanja! Dugometražni film crnogorskih Pajtonovaca, „The Books of Knjige – Slučajevi pravde“ biće prikazivan u Zenici u bioskopu Ekran od 7. decembra u terminima 17:00 18:30 20:15 sati.
 
 
Ako imate slab stomak, onda se dobro pripremite za ovaj film! Buksovci su na veliko platno prenijeli živopisne likove, poput nesposobnih i korumpiranih policajaca, popa narkomana, religioznih mafijaša i nevjernih žena. Dugo publika u Bosni i Hercegovini nije bila u prilici da gleda ovako neobičnu mračnu komediju.
 
 
O potresu velikih razmjera govori  Zoran Marković Zonjo, režiser filma i  jedan od aktera ove urnebesne komedije: „Ovo je sigurno najbolji proizvod The Books of Knjige ikada, i sa glumačkom podrškom Kolje Pejakovića, Izudina Bajrovića, Nebojše Glogovca, Zorana Kesića i Zenita Đjozića iz originalne postave sarajevskih Nadrealista, film „The Books Of Knjige: Slučajevi pravde“ je nuklearna bomba koju bi i Kim Džong poželio vidjeti“.
 
 
 
 
Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a direktor fotografije je Dalibor Tonković. Za muziku u filmu „The Books Of Knjige: Slučajevi pravde“ bio je zadužen Nemanja Nedeljković, član benda Stereo Banana iz Niša, dok dva songa pripadaju duetu sarajevskih bendova Letu Štuke i Dubioza kolektiv, i mostarkom bendu Zoster.
About the Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: