zenicaonline@gmail.com

Multiplex Ekran: Najava

 

JOŠ 24 SATA ŽIVOTA 

Od producenata filma John Wick. Trevis Konrad (Ethan Hawke) je bivši elitni vojnik, uništen tragedijom koja mu se dogodila. Smrt supruge i sina na njega ostavlja neizbrisiv trag, kada se u teškom trenutku iznenada pojavljuje njegov stari prijatelj iz vojske, Džim Morou (Paul Anderson). Prijedlog koji mu je dat, Konrad ne može da odbije. Morou sada radi za veoma moćnog čovjeka, koji se bavi tajnim vojnim preduzetništvom, Reda Mauntina, koji Konradu nudi veoma opasan ali i veoma unosan zadatak, da bude plaćeni ubica. Trevis prihvata, ali cijeli njegov život okrenut će se u potpuno pogrešnom smjeru kada ga pogađa smrtonosni hitac veoma uspješne Interpolove agentkinje Lin Biset (Xu Qin). U trenutku kada osjeća da je njegov život završen, Trevis Konrad se budi u operacionoj sali. Tijelo mu oživljava, zahvaljujući ekstremnom medicinskom poduhvatu i on dobija još 24 sata života.


Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

Trailer filma “Još 24 sata života” možete pogledati na linku:https://www.youtube.com/watch?v=l1NHVBHbZCkĐ

BOOKS OF KNJIGE: SLUČAJEVI PRAVDE

Dva hrabra policijska inspektora rade na slučaju dvostrukog ubistva. Iako će zločincima pokušati zadati smrtonosni udarac, njihova nesposobnost ih vodi u propast.Ko je ostavio leš na farmi kamiondžija od kojih se dobija najkvalitetnije mlijeko? Ko švercuje nelegalne tablete Betangin? Ko policajcima pali ruke? Zašto se pojavljuje zlokobni zec? Sve to pokušavaju saznati dva hrabra, ali nesposobna policijska inspektora.

Termini projekcija svaki dan od: 17:00, 18:30 i 20:15 sati  

Trailer filma “Books of knjige: Slučajevi pravde” možete pogledati na linku:https://www.youtube.com/watch?v=YF4ggnK6zm0

MEDVJEDIĆ PADDINGTON 2

Omiljeni lik kultne engleske serije slikovnica, medvjedić Paddington, vraća se na velika platna s novim avanturama.Sada kada se medvjedić Paddington sretno smjestio kod obitelji Brown, gdje je postao popularan član zajednice, širi radost i ljubav gdje god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tete Lucy, Paddington naiđe na savršenu knjigu u antikvarnici te će morati odraditi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Paddingoton i Brownsi će morati krenuti u potragu za lopovom.


Termini projekcija subotom i nedjeljom od: 12:00, 14:00 i 16:00 sati

Trailer filma “Medvjedić Paddington 2” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=2AlPjEjy3E8

EKRAN PR TEAM 
www.multiplexekran.ba

About the Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: