zenicaonline@gmail.com

MULTIPLEX EKRAN NAJAVA: Dugo očekivana akciona naučno fantastična avantura “THOR: RAGNAROK (3D)”, misterija i psihološki horor koji će vas raspametiti “SRETAN DAN SMRTI”, historijska drama “ANA KARENJINA: SJEĆANJA NA VRONSKOG” i animirana porodična komedija “MOJA ČUDOVIŠNA OBITELJ (3D)” na programu Multiplexa Ekran od 26. oktobra

 

Dugo očekivana akciona naučno fantastična avantura “THOR: RAGNAROK (3D)”, misterija i psihološki horor koji će vas raspametiti “SRETAN DAN SMRTI”, historijska drama “ANA KARENJINA: SJEĆANJA NA VRONSKOG” i animirana porodična komedija “MOJA ČUDOVIŠNA OBITELJ (3D)” na programu Multiplexa Ekran od 26. oktobra

 

THOR: RAGNAROK (3D)

U filmu Thor: Ragnarok studija Marvel, Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 15:00, 18:00 i 20:30 sati

Trailer filma “Thor: Ragnarok (3D)” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=uoljvaQ3VvE

SRETAN DAN SMRTI (HAPPY DEATH DAY)

 

Producentska kuća „Blumhouse“ („Podijeljen“, „Bježi“, „Ritam Ludila“) donosi originalni i inventivni triler SRETAN DAN SMRTI, u kom studentkinja (Džesika Rot, „La La Land“) iznova proživljava dan svoje smrti sa svim neočekivanim detaljima i užasavajućim krajem, sve dok ne otkrije identitet svog ubice. Film  je režirao Kristofer Landon („Paranormalna Aktivnost: Obilježeni“), dok su scenario pisali Skot Lobdel i reditelj Landon.

Termini projekcija svaki dan od: 20:00 sati

Trailer filma “Sretan dan smrti” možete pogledati na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=1NTaDm3atkc

ANA KARENJINA: SJEĆANJA NA VRONSKOG

 

  1. rusko-japanski rat. Mandžurija. Glavni hirurg ruske vojne bolnice, spašava život nekolicini ranjenih oficira, među njima i grofu Vronskom. Kada sazna za njegov identitet odlazi u bolnički stacionar i saopštava mu da je surova igra sudbine da mu je baš on spasio život jer grofa smatra odgovornim za tragediju njegove porodice. “Moje ime je Sergej Karenjin, gospodine Vronski, jedini sin Ane Karenjine”. Ne gajeći bilo kakve iluzije i ne očekujući odgovore, mladi Karenjin Vronskom postavlja pitanje koje ga muči cijelog života: šta je natjeralo njegovu majku na kobni čin? Poslije kraćeg oklijevanja Vronski odlučuje da ispriča svoju priču o tragičnoj ljubavi sa Anom Karenjinom. Vronski se vraća u prošlost, i sa Aninim sinom dijeli sjećanja čiji je zatočenik trideset godina, zapažajući da se ljudi sjećaju samo onoga čega žele da se sjećaju.

Termini projekcija svaki dan od: 17:45 i 20:15 sati

Trailer filma “Ana Karenjina: Sjećanja na Vronskog” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=EuOlYPSEzSc

 

MOJA ČUDOVIŠNA OBITELJ (3D)

 

„Moja čudovišna obitelj” je adaptacija istoimenog bestselera Emmyjem ovjenčanoga autora Davida Safiera (“Berlin, Berlin”), koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja. Obitelj Wishbone je daleko od sretne obitelji. Mama Emma vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fay je samosvjesna tinejdžerica zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maxa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj. Na maskenbalu zla vještica Baba Yaga pretvara ih sve u čudovišta! Ova čudovišna obitelj mora natjeravati vješticu po cijelom svijetu kako bi skinuli prokletstvo. Tijekom ove avanture obitelj Wishbone upada u nevolje s pravim čudovištima te samim grofom Drakulom koji iskazuje Emmi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju,  avantura života i put do obiteljske sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima.

Termini projekcija subotom i nedjeljom od: 12:00, 14:00 i 16:00 sati

Trailer filma “Moja čudovišna obitelj (3D)” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=Y-vMUcLgVnw

EKRAN PR TEAM 
www.multiplexekran.ba

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: