zenicaonline@gmail.com

MULTIPLEX EKRAN NAJAVA: Od četvrtka 22. juna svjetska premijera SF akcije “TRANSFORMERS: POSLJEDNJI VITEZ (3D)” i od 24.06. pretpremijera animirane komedije “GROZAN JA 3 (3D)”

 

 

TRANSFORMERS: POSLJEDNJI VITEZ (3D)
(TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT 3D)

Posljednji vitez ruši suštinske mitove Transformers franšize i redefiniše značenje riječi heroj. Ljudi i Transformersi su u ratu, Optmus Prime je otišao. Ključ spašavanja naše budućnost leži zakopan u tajnama prošlost, u tajnoj historiji porijekla Transformersa na Zemlji. Spašavanje našeg svijeta će spast na pleća nevjerovatnog saveza: Cade Yeagera, Bumblebee, engleskog lorda i profesorice s Oxforda. U flmu „Transformersi – Posljednji vitez”, lovine će postati heroji. Heroji će postati zlikovci. Samo jedan svijet će preživjeti: njihov ili naš.

 

Termin projekcija svaki dan od: 17:30 i 20:30 sati
Dodatni termini subotom od: 12:30. 17:30 i 20:30 sati

Trailer filma “Transformers: Posljednji vitez (3D)” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=HcDddQ2QGGQ

 

GROZAN JA 3 (3D) (DESPICABLE ME 3)
PRETPREMIJERA od 24. do 28.06.

Illumination, koji je publici donio „Grozan ja“ i najveće animirane hitove 2013. i 2015, „Grozan ja 2“ i „Malce“, nastavlja avanture Grua, Lucy, njihovih predivnih kćerkica – Margo, Edith i Agnes – i Malaca u filmu „Grozan ja 3“. Steve Carellu i Kristen Wiig se pridružuje Trey Parker, ko-autor globalnog fenomena „South Park“ i brodvejskog hita „Knjiga mormona“. Parker pozajmljuje glas negativcu Balthazaru Brattu, nekadašnjoj dječijoj TV zvijezdi. On je postao opsjednut likom koji je tumačio ’80-ih i ispostavit će se da je najstrašniji Gruov neprijatelj do sad. Film će početi da se prikazuje na ljeto 2017.

 

Termin projekcija svaki dan od: 18:00 sati

Trailer filma “Grozan ja 3 (3D)” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=KBWKRMheh6o

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: