zenicaonline@gmail.com

MULTIPLEX EKRAN NAJAVA: Od 15. juna u Multiplexu Ekran ne propustite pogledati SF avanturu “WONDER WOMAN (3D)”, komediju “ALIBI:COM” i animiranu 3D avanturu “AUTI 3

 

 

 WONDER WOMAN (3D)

Wonder Woman je najpopularniji ženski lik u američkom stripu. Njeno prvo pojavljivanje je bilo u stripu All Star Comics u prosincu 1941. godine. Kreirana je od strane Dr. Williama Moultona Marstona, američkog psihologa, feministe i strip autora. Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu…i svoju sudbinu.

Termin projekcija svaki dan od: 20:00 sati

Trailer filma “Wonder woman (3D)” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=1Q8fG0TtVAY

 

ALIBI.COM

Gregoryeva startup kompanija alibi.com je postigla ogroman uspjeh. Ko bi rekao da je toliko ljudi spremno da da veliku sumu novca samo da dobije alibi i sakrije svoj tajni život? Uz pomoć odanog poslovnog partnera, štrebera Augustina i ekscentrične nove radnice Mehdi, Gregoryu je konačno krenulo. Ali kad upozna Flo, lijepu plavušu koja mrzi muškarce koji lažu, Gregoryev život će se zakomplikovati, što će početi od skrivanja prave prirode njegovog posla. Kad bude otišao da se upozna s roditeljima, Greg će shvatiti da je Gerard, Floin otac, jedan od njegovih klijenata! Primoran da izgovara jednu laž za drugom, Greg će se zaista uvaliti u problem kad svi neočekivano završe u istom hotelu na francuskoj rivijeri. Hoće li uspjeti da sačuva obraz pred porodicom svoje vjerenice, spriječi razotkrivanje firme i izbjegne skandal i potpunu propast? Kakva teška lekcija o preuzimanju odgovornosti i pravoj ljubavi!

 

Termin projekcija svaki dan od: 17:00, 19:00 i 21:30 sati

Trailer filma “Alibi.com” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=gFdsKYDV2jI

 

AUTI 3 (3D) (CARS 3)

Zaskočen novom generacijom trkaćih automobila brzih kao plamen, legendarni Lightning McQueen iznenada je izbačen iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, trebat će pomoć Cruz Ramirez, revne mlade tehničarke s vlastitim planom za pobjedu, nadahnuće od starog Fabulous Hudson Horneta i nekoliko neočekivanih preokreta. Srce šampiona testirat će se na najvećoj stazi Piston kupa gdje će se dokazati da broj 95 još nije gotov!

 

Termin projekcija svaki dan od: 16:00 sati
Dodatni termini subotom i nedjelom od: 12:00, 14:00 i 16:00 sati

Trailer filma “Auti 3” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=2QFVsinY7qE

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: