zenicaonline@gmail.com

MULTIPLEX EKRAN NAJAVA: Od 16.03. sinhronizovano i titlovano 3D avantura i fantazija “LJEPOTICA I ZVIJER” i nevjerovatna drama “FRANC”

 

LJEPOTICA I ZVIJER (3D) (BEAUTY AND THE BEAST 3D)
SINHRONIZOVANO i TITLOVANO

Priča i likovi koje publika poznaje i voli oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujuć filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih. Ljepotica  i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerova strašnog izgleda. U filmu glasove su posudili Mia Biondić (Emma Watson) kao Belle; Filip Riđički (Dan Stevens) kao Zvijer; Đani Stipaničev (Luke Evans) kao Gaston, zgodan, ali plitak seljak koji zavodi Belle; Ervin Baučić (Kevin Kline) kao Bellin otac Maurice; Ozren Grabarić (Josh Gad) kao Le Fou, Gastonov strpljivi ađutant; Pjer Meničanin (Ewan McGregor) kao svijećnjak Lumiere; Enes Vejzović (Stanley Tucci) kao čembalo Maestro Kadenca; Lana Jurčević (Gugu Mbatha-Raw) kao čarobnica Peruška; Nikola Seleš (Nathan Wich) kao šalica Mrvica; Dušan Gojić (Ian McKellan) kao sat Din-don; Mirela Brekalo (Emma Thompson) kao čajnik, Gđa Kamilica.

 

Termini projekcija u 3D titlanoj verziji svaki dan od: 20:00 sati
Termini projekcija u 3D sinhronizovano verziji svaki dan od: 17:30 sati
Dodatni termini 3D sinhronizovano subotom i nedjeljom od: 12:00, 14:15 i 17:30 sati

Trailer film “Ljepotica i zvijer” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=wByXl2ZmVHI

FRANC

Po završetku I svjetskog rata mlada Njemica koja žali za poginulim vjerenikom u Francuskoj na groblju sreće tajanstvenog Francuza koji dolazi da položi cvijeće na njegov grob. Istorijski komad raskošne imaginacije i superiorne izrade.

Termin projekcija svaki dan od: 19:00 i 21:00 sati

Trailer film “Franc” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=Y8nIZqh2854

 

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

%d bloggers like this: