zenicaonline@gmail.com

MULTIPLEX EKRAN: Horor “KRUGOVI 3”, animirana akcija “PRSTE(N) K SEBI” i pretpremijerna projekcija “50 NIJANSI MRAČNIJE” od 02. februara na repertoaru Multiplexa Ekran

 

KRUGOVI 3 (RINGS)

Samara se vraća u novom nastavku kultnog serijala Krug.Priča o Krugu i Samari počela je davne 98 sjajnim japanskim hororom Krug. Prvi film je proslavio današnju australsku zvijezdu Naomi Watts, koja se kao hrabra novinarka prva borila protiv crnokose Samare. U ovom ćemo filmu konačno saznati zašto je i kako sablasna Samara počela izlaziti iz televizora. Mlada žena se zabrine za svoga dečka kada on pogleda misterioznu videovrpcu koja kaže da svatko tko je pogleda će umrijeti za sedam dana. Ona će žrtvovati sebe kako bi ga spasila te će otkriti zastrašujuću činjenicu: postoji “film u filmu” koji nitko do sada nije vidio…

Termini projekcija svaki dan od: 17:00, 19:00 i 20:30 sati

Trailer film “Krugovi” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=f_-Vq_I9shs

PRSTE(N) K SEBI (BLING)

Čvrsto ćete se uhvatiti za sjedalo dok Samovi prijatelji roboti glatko jure jedan za drugim zemljanim i zračnim putovima, vješto izbjegavajući Oskarove domišljate zamke. Duboko dišite i divite se završnoj borbi između Samovih robota i Oskarova golemog robota čudovišta, i sve to s pozadinom inovativnog grada budućnosti koji izaziva maštu. Svijet ovog filma pun je iznenađenja te poziva gledatelje svih uzrasta da se pridruže.Kada super zločinac Oskar prijeti da će uništiti čitav grad, sramežljivi izumitelj Sam angažira robote da spase situaciju. Ovaj film oživljava tri središnja lika iz klasičnog kineskog romana Putovanje na zapad kao trio Maks, Okar i Vilko – roboti koje je napravio naš junak Sam Novak i koji mu pomažu u njegovom zadatku da spasi grad i pronađe ljubav. Može li ova šarena ekipica postati herojska? Hoće li prsten ili hrabrost da se spasi grad od  zločestih robota osvojiti srce Samove ljubavi iz djetinjstva?

Termini projekcija subotom i nedjeljom od: 10:30, 12:30 i 14:30 sati

Trailer film “Prste(n) k sebi možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=E4rZonWvrj8

50 NIJANSI MRAČNIJE (50 SHADES OF DARKER)
Pretpremijera 08.02. (srijeda) u 20:15 sati

Jamie Dornan i Dakota Johnson se vraćaju kao Christian Grey i Anastasia Steele u „Pedeset nijansi – Mračnije“, drugom nastavku svjetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Poslije velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom svijeta, novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih i poziva vas da se prepustite nečemu za nijansu mračnijem.

Kad povrijeđeni Christian Grey pokuša da namami opreznu Anu Steele ponovo u svoj život, ona će zahtjevati novi dogovor prije nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade povjerenje i stabilnost, mračne figure iz Christianove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

 

Trailer film “50 nijansi mračnije” možete pogledati na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=G5h6jXCPzPg

 

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: