zenicaonline@gmail.com

Forum Građana Zenice, saopštenje

 

Poštovani,

 

Obavještavamo vas da će u subotu i nedjelju, 24. i 25. 12. 2016. godine u holu Šoping centra Džananović – ispred ulaza u Konzum, u periodu od 10:00 do 20:00 sati biti organizirana prodajna izložba suvenira i uradaka Jasmina Fejzića – Fejze. Tom prilikom biće postavljeni promotivno-prodajni štandovi na kojima će naši sugrađani i gosti imati priliku vidjeti i kupiti suvenire, koje pravi naš Fejza. 

Partnerstvo i saradnja između Foruma građana Zenice i umjetnika Jasmina Fejzića započelo je davno, a još uvijek traje u vidu izložbenih i komercijalnih postavki na raznim manifestacijama kojima je FGZ organizator ili suorganizator, kao npr. Čimburijada, Kulin ban, Moj svijet je i tvoj svijet i sl.

Naš Fejza je, pored ostalog, poznat po Ilirskom brodu kojeg je sam izradio, a koji se nalazi na Sarajevskoj ulici, iznad MUP-a ZE DO kantona.

Sa velikim žaljenjem, ove godine smo primili tužnu vijest da je Jasmin teško bolestan. Od tada na sve načine pokušavamo pomoći našem Fejzi.

U dogovoru sa Jasminom, a uz saglasnost i razumjevanje menadžmenta  Šoping centra Džananović obezbjedili smo prostor za prodajno izložbenu postavku Jasminovih eksponata i suvenira.

Kompletan prihod od prodatih suvenira i eksponata koristiti će u svrhe Jasminovog liječenja.

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: