zenicaonline@gmail.com

Novogodišnja čestitka

happy-new-years-eve-2016-images

Drage naše čitateljice, dragi naši čitatelji,

Evo još jedna godina je za nama, vrijeme neumorno teče. Dodali smo još jednu godinu životima, a nadam se da smo svi dali život godinama koje su iza nas. Krunisali smo još jedan decembar, još jednu predprazničnu i prazničnu čaroliju, poklanjali smo pažnju i darove našim najbližim, veselili smo se, možda malo i plakali, i sada punim plućima idemo u novu godinu, u nove izazove i u nove pobjede.

Nadamo se da ste donijeli novogodišnje odluke, da ćete na njima predano i marljivo raditi i da ćete uspjeti u svojim zamislima. Nikada nije kasno za pravu odluku, a put od hiljadu kilometara započinje prvim korakom.

Mi ćemo i dalje biti tu za vas, jedan mali kutak svemira koji vas uveseljava. Jedna kap u okeanu virtuelne mreže koja bombarduje informacijama i podacima. Ali vaša i to je ono na šta smo jako ponosni. Na vas-naše čitateljice i čitatelje, bez kojih ovo ništa ne bi vrijedilo.

U protekloj godini naš portal je doživio promjenu vlasničke i uređivačke strukture. Dobio je novi izgled, nove rubrike, jednu novu energiju i novi zamah. U tom cilju ćemo i dalje nastaviti raditi, da i dalje imate mjesto na kojem možete pročitati zanimljivosti o našem gradu, pogledati lijepe fotografije gradskih kulisa, ali i pročitati edukativne i zanimljive tekstove i nasmijati se od srca.

U to ime, od srca Vam želimo sretnu i uspješnu novu 2016 godinu. Nećemo nabrajati želje poimenice, ali ono što vam želimo je sreća i dobro zdravlje. Bez to dvoje, teško se živi. Sa to dvoje, nebo je granica.

Živjeli!

About the Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: