zenicaonline@gmail.com

OSCE-Dosta je bilo mržnje

osce3

U sklopu obilježavanja Mjeseca tolerancije, od 16. oktobra do 16. novembra 2015. godine, mi, Supergrađani i Supergrađanke, članovi i članice koalicija za borbu protiv mržnje, pozivamo vas da nam se pridružite u kreiranju i širenju pozitivnih priča i aktivnosti iz svakog kutka u Bosni i Hercegovini.

 

Pogledajte naš vodič za obilježavanje mjeseca tolerancije, uključite se i javite nam ako već radite nešto slično i želite da to prepričamo, podijelimo, prenesemo u druge krajeve BiH!

 

Pogledajte kartu događaja!

 

Saznajte više o događajima planiranim u vašoj zajednici i pridružite se! Na našoj online mapi možete pronaći sve događaje planirane u cijeloj zemlji. Osim toga, možete vidjeti i kako izgleda hronološka lista aktivnosti.

 

Pridružite se Twitter priči o toleranciji!

 

Koristite hashtag #NeMržnji i recite nam zašto se borite protiv mržnje. Pridružite nam se i tvitajte uživo sa događaja o toleranciji dodajući hashtag #ImeGrada (na primjer #Doboj, #Sarajevo).

 

Širite pozitivne poruke!

 

Snimite video klipove u trajanju do 20 sekundi i fotografije sa porukama tolerancije i pošaljite ih našem timu za društvene mreže na socmediatim@gmail.com, kako bismo ih podijelili na društvenim mrežama i našem YouTube kanalu.

 

Ovu ideju je podržala Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini – podržite je i vi!

 

Za dodatne informacije molimo vas kontaktirajte Željku Šulc, glasnogovornicu Misije OSCE-a u BiH na telefone033 752 238, 061 131 625 ili na Zeljka.Sulc@osce.org.

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: