zenicaonline@gmail.com

Udruženje „Naša djeca“ organizuje programe edukativnih i umjetničkih radionica i kurseve engleskog jezika

1290011_10201584354906412_2099677806_nUdruženje „Naša djeca“ Zenica i ove godine organizuje  Program edukativnih i umjetničkih radionica za djecu, mlade i odrasle. Imaš želju da otkriješ svoj talenat, da naučiš nešto novo i da provedeš kvalitetno slobodno vrijeme? Evo prave prilike za tebe!

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na:

Umjetničke radionice

Muzičke radionice za djecu i odrasle – U opuštenoj atmosferi, uz zabavu, nauči svirati gitaru, bubanj ili ovladaj tehnikama DJ-inga.

Art radionice za djecu i odrasle – Usvoji različite slikarske tehnike i pronađi umjetnost u sebi; za odrasle je moguće organizovati individualne časove

Kursevi Engleskog jezika po međunarodno priznatim standardima

el roi plakatU saradnji sa El Roi european centre for education, Udruženje organizuje kurseve Engleskog jezika za djecu školskog uzrasta i odrasle. Program predstavlja učenje kroz kombinaciju pravog i virtuelnog profesora, što omogućava usvajanje jezika i do 20 puta brže i lakše. Ovo je jedinstven pristup, što opravdava i činjenica da danas ove kurseve pohađa više od 2 miliona ljudi u svijetu. Nakon završenog kursa, polaže se ispit za dobijanje međunarodno priznatog certifikata.

Program se sastoji od 8 nivoa koji traju po 1 mjesec. Za socijalno ugrožena lica, kursevi su besplatni. Djeca i odrasli, koji nisu u kategoriji socijalno ugroženih, imaju obavezu kupovine knjiga uz popust od 70%, kako bi svojim što većim učešćem finansirali učenje onima koji to sebi ne mogu da priušte.

Program počinje od oktobra, a prijava je moguća do 15. septembra 2013. godine. Moguća je prijava na više radionica istovremeno.

Možete se prijaviti putem e-maila:  nd.prijava@gmail.com  ili u prostorijama Udruženja, koje se nalazi u ulici Londža 126, Zenica. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj 032/222-611

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

%d bloggers like this: