zenicaonline@gmail.com

Zenička Cisco akademija Net

Router-Cisco-2611-Zenička Cisco akademija NET organizuje upis treće generacije polaznika. Dvije generacije polaznika su već završile obuku u prethodnim ciklusima nastave, a sada se vrši upis nove grupe polaznika. Novi ciklus nastave bi trebao krenuti u martu 2013. godine.

Cisco akademija svojim polaznicima nudi praktična znanja iz oblasti računarskih mreža i komunikacionih tehnologija. Oni koji je završe dobiju vrlo praktična znanja i zaista mogu samostalno raditi sa mrežama i mrežnim tehnologijama. Ovaj program obrazovanja je inače pokrenut od strane internacionalne kompanije Cisco Systems sa sjedištem u SAD-u, koja se bavi proizvodnjom 80% mrežnih uređaja pomoću kojih radi internet.

Nastava na Cisco akademiji je unificirana, ispiti se polažu na jednak način u čitavom svijetu. Traje ukupno četiri semestra, a izvodi se jednom sedmično u poslijepodnevnom terminu ili vikendom, tako da joj mogu prisustvovati i oni koji su već u radnom odnosu ili pohađaju neku drugu obrazovnu ustanovu.

Na Cisco akademije se mogu prijaviti svi zainteresovani, bez obzira na prethodno obrazovanje i godine. Jedina dva uslova za prijavu jeste da ste stariji od 16 godina i da posjedujete bar pasivno znanje engleskog jezika.

NET akademija se nalazi na adresi Titova ulica 48. Sve dodatne informacije možete pronaći na web stranici www.netakademija.ba. Ukoliko ste zainteresovani za ovu akademiju i usvajanje dodatnih znanja kontaktirajte ih na telefon 032 406 306, putem e-maila info@netakademija.ba, ili putem kontakt forme na web stranici – http://www.netakademija.ba/kontakt/.

Osim Cisco akademije, udruženje organizuje i Osnovne informatičke kurseve. U zavisnosti od potrebnih znanja obrađuju se teme od samog početka  – kako se služiti računarom, kako koristiti internet, te ono što je posebno starijim ljudima interesantno – kako koristiti Skype i Facebook.

Ako ima zainteresovanih za ove osnovne informatičke kurseve više informacija možete dobiti na 061 – 647 – 248.

 

 

 

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: