zenicaonline@gmail.com

Video klip – Ivan Jelić pjeva jednu neobičnu pjesmu

Prije nekoliko mjeseci ste na Zenica Online mogli pročitati intervju sa Ivanom Jelićem, solistom Omladinskog hora iz Zenice koji je u oktobru počeo studirati pjevanje na zagrebačkoj Akademiji. Znamo da svi koji su imali priliku da ga čuju bilo kad znaju o kakvom se pjevaču radi.

Sasvim slučajno smo danas naišli na video klip sa jednog od njegovih nastupa koji nam je ostao u sjećanju kao jedan od najupečatljivijih. Ne znam da li je do pjesme ili do izvedbe ali ovu pjesmu smo zapamtili, a mislim da nismo jedini. U svakom slučaju – vrijedi pogledati.

About the Author

Related Posts

 1. Veget

  Ovaj zenicki hor je nesto najvrijednije sto imamo u Zenici. Jednako kvalitetne izvedbe prave i kada nastupaju u crkvi na bozicnim koncertima, i kada nastupaju na koncertu Moj ummete i kada izvode Srebrenicki inferno… a u njihovom sastavu se nalaze raznovrsna imena (necu reci nacionalnosti, niti religije, jer se kod nas sve vrti oko toga)… pa kako neko moze reci da Zenica nije multikulturni grad, kada to pokazuje svojim naboljim proizvodom – Omladinskim horom, na celu sa Milenkom Karovicem…

 2. nerko

  Ivanu je Bog dao jedan predivan dar i drago mi je zbog toga, jer ga licno poznajem!!!:)
  Medjutim meni je jako draga njegova izvedba one ruske pjesme, ne znam tacno naziv, ali ju je jako tesko izvesti, medjutim on je to uradio i vise nego dobro.

 3. buco

  za sve pohvale………

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: